Ik heb iets heel gaafs bedacht voor jullie! Ik ga drie (3!!!) doorgeefbonnen weggeven. Deze bonnen ga ik weggeven aan drie mensen die reageren op mijn post op Instagram of Facebook. Op 1 juni zal ik uit alle reacties drie mensen kiezen en hun op de hoogte brengen.

Nou hoor ik je denken, doorgeef- wat?!? Een doorgeefbon is een bon die je recht geeft op een gratis coaching en die je daarna doorgeeft aan iemand anders die de maand erna een gratis coach gesprek mag plannen. Naast dat je dus een gratis coaching kunt winnen voor je kind (of jezelf) mag je ook nog een coaching weggeven aan iemand anders uit je omgeving, hoe tof is dat?! Hieronder staan de precieze voorwaarden:

  • Neem na ontvangst van deze bon contact op voor een afspraak en geef aan dat je daarbij gebruik wilt maken van de doorgeefbon.
  • Neem de bon mee naar je gratis coaching.
  • Na je afspraak doe jij deze bon cadeau aan iemand in je omgeving waarvan je denkt dat hij/zij de bon goed zou kunnen gebruiken.
  • De bon mag max 1x per maand gebruikt worden.
  • Per gezin één gratis coaching.
  • Bij misbruik van de doorgeefbon onthoud PalmCoaching het recht de afsprak te annuleren en de bon in te nemen.

Uiteraard hou ik mij aan de afstandsregels opgesteld door de overheid en zal ik voorafgaand aan de coaching de ruimte grondig ontsmetten. Daarnaast zal ik een mondkapje dragen tijdens ons gesprek.