Over mij

Mijn naam is Tineke Strijland. Ik ben geboren in Nederland en woon sinds december 2019 met mijn man, twee dochters en onze hond in Damme, België. Hiervoor was ik ruim 5 jaar woonachtig op Curaçao, maar inmiddels heb ik hier helemaal mijn draai gevonden!

Na mijn studie Social Work ging ik in Nederland als maatschappelijk werker aan de slag binnen de sociale opvang. Ik werkte bij logeerhuizen, in de dagopvang van gehandicapten en met dak- en thuislozen. Ook stond ik als groepsleider op veel verschillende groepen onder andere bij tienermoeders en bij vrouwen met verslavingsproblematiek. Hierdoor heb ik geleerd om niet snel te oordelen.

In 2014 verhuisde ik met mijn man en oudste dochter naar Curaçao. Tijdens de zwangerschap van mijn jongste dochter, startte ik de KIK (Kind In Kracht) kindercoachopleiding. Een hele interessante en leerzame periode. Ik was geboeid door de praktische en positieve benadering. Voorbij de labels en hokjes, zie ik dat elk kind uniek is.

Later volgde ik in Nederland de Rots & Water-training. Ook heb ik mij verder gespecialiseerd in het verminderen van faalangst. Eenmaal terug op Curaçao was het juiste moment daar: ik begon mijn eigen praktijk en vestigde mij als kindercoach. Ik vind het geweldig om te zien hoe ieder kind opbloeit, met de juiste aandacht en zorg.

Inmiddels ben ik ruim 3 jaar in België en kan ik zeggen dat ik behoorlijk ingeburgerd ben (al klink ik nog niet zo!). Ik werk met ontzettend veel plezier hier en haal veel voldoening uit de individuele begeleidingstrajecten van zowel kinderen als jongeren, de workshops en Rots & Watertrainingen.

Ik geloof in de kracht van het gezin: Ik ondersteun jullie korte tijd bij de groei van jullie kind, of het gezin. Daarna kunnen jullie het als gezin weer verder oppakken.

 

PalmCoaching

De naam PalmCoaching verwijst enerzijds naar Curaçao, het eiland waar PalmCoaching geboren werd. Anderzijds naar mijn handpalm, die ik je figuurlijk reik ter ondersteuning van het traject wat we samen aangaan.