Vanaf woensdag 11 oktober as zal er opnieuw een Rots & Watertraining gegeven worden. Deze keer is de training opengesteld voor kinderen van het 2e t/m het 4e leerjaar.

Rots & Water is een weerbaarheidstraining waarin het aanleren van sociale vaardigheden centraal staat. Rots staat voor eigen grenzen aan kunnen geven, zelfstandig beslissingen kunnen nemen, een eigen weg kunnen gaan. Water staat voor communicatie, kunnen luisteren, samen naar oplossingen kunnen zoeken, en de grenzen van anderen te respecteren. Aan de hand van verschillende onderwerpen zoals lichaamshouding, grenzen (h)erkennen en pesten gaan we aan de slag.

Speciaal voor ouders die graag meer informatie willen over deze training en/of vragen hebben organiseer ik op woensdag 27 september as een informatieavond. Tijdens deze avond dompel ik u onder in het Rots & Water concept. Er zal een stukje theorie aan bod komen en daarnaast maakt u kennis met een aantal oefeningen om de kracht van het programma te leren kennen.

Na de informatieavond is er de mogelijkheid om uw zoon/dochter direct in te schrijven voor deze 8- weekse training.

Zowel de informatieavond als de training wordt in samenspraak met de Gezinsbond georganiseerd. Indien u lid bent van de Gezinsbond kunt u dan ook genieten van een voordeel (zie hieronder).

Let op: Er is slechts plek voor 8 kinderen!!

Alle data en kosten op een rij:

Woensdag 27 september van 19u30-20u30 Informatieavond Rots & Water. Enkel bedoelt voor de (groot)ouders. Kosten: €8 niet leden, €5 voor leden (graag lidnummer doorgeven bij opgave) .

Vanaf woensdag 11 oktober van 16u- 17u Weerbaarheidstraining Rots & Water voor kinderen van het 2e t/m het 4e leerjaar. In de herfstvakantie zal er geen les gegeven worden. Kosten €150 niet leden, €135 voor leden (graag lidnummer doorgeven bij opgave).

Locatie: Buurtcentrum Ter Leyen, Kroosmeers 1, Assebroek

Voor opgave of vragen kunt u contact opnemen via de contactknop op de website of mij een berichtje sturen via mail of telefoon.